TESCOMA OCIEĽKA HOME PROFI 22CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

TESCOMA OCIEĽKA HOME PROFI 22CM

Ocieľka HOME PROFI 22 cm" Je brúska na nože, ktorá je navrhnutá na brúsenie nožov. Je vyrobený zo špeciálnej brúsiarskej ocele s vysokým obsahom uhlíka, čo zabezpečuje efektívne brúsenie a obnovu ostrosti nožov. Táto konkrétna oceľ má dĺžku 22 cm, čo je vhodné pre rôzne typy nožov.

Brúska má ergonomickú rukoväť z tvrdého a odolného plastu, ktorá poskytuje pohodlný uchop a kontrolu pri brúsení. Táto rukoväť je navrhnutá tak, aby dobre držala a umožnila efektívne a presné brúsenie nožov.

Tovar je určený na brúsenie nožov značky HOME PROFI ako aj na brúsenie ďalších kuchynských nožov s hladkým ostrým. Pomocou tejto brúsky môžete obnoviť ostrosť vašej nohy a vrátiť mu pôvodnú účinnosť rezania.

Po použití je dôležitý tovar umyť a osušiť, aby ste zabránili usadeniu zvyškov brúsneho materiálu na noži. Tovar by sa nemal umývať v umývačke riadu, pretože to môže ovplyvniť jeho výkon a trvanlivosť.

Ide o praktický nástroj, ktorý vám celkovo umožní udržiavať vaše nože v dobrom stave a zabezpečiť, že budú stále pripravené na efektívne rezanie a prácu v kuchyni.

Po - PIA 08:00 - 18:00