SWIFFER KIT MOP + NÁHRADNÁ PRACHOVKA NA PODLAHU 8KS + VLHČENÉ OBRÚSKY NA PODLAHU 3KS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
15,89
Bez DPH 13,24

SWIFFER KIT MOP + NÁHRADNÁ PRACHOVKA NA PODLAHU 8KS + VLHČENÉ OBRÚSKY NA PODLAHU 3KS

Štartovacia súprava Swiffer je konečne tu, aby vám poskytla riešenie pre zametanie a umývanie podlahy v jednom jednoduchom nástroji. Táto súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na dokonalé čistenie vašich podláh.

V balení sa nachádza 1 mop, ktorý je vybavený 360° otočnou hlavicou. Vďaka tejto inovatívnej konštrukcii môžete vyčistiť aj ťažko dostupné miesta, ako sú rohy, okraje, pod posteľami, pohovkami a dokonca aj pod spotrebičmi ako chladničkou, rúrou a umývačkou riadu. Už sa nemusíte trápiť s nedostatočne čistými miestami, kam sa metly a mopy nedostanú.

Štartovacia súprava obsahuje tiež 8 hrubých suchých handričiek, ktoré sú schopné zachytiť a uzamknúť 3-krát viac nečistôt, prachu, vlasov a zvieracích chlpov ako bežné mopy. Môžete ich použiť po vysávaní na zachytenie zostávajúceho jemného prachu alebo ako trik na predchádzanie častému hĺbkovému čisteniu. Hrubka a špecifický vzor handričky v kombinácii s elektrostatickým účinkom zabezpečujú, že všetok prach sa zachytí a zostane uzamknutý v povrchu handričky.

A to nie je všetko! Štartovacia súprava obsahuje aj 3 vlhčené utierky, ktoré sú ideálne na čistenie podláh. Tieto utierky dokonale rozpúšťajú nečistoty a špinu, ktoré sa zachytávajú v ich jadre, a zanechávajú tak sviežu vôňu čistoty. Nezabudnite však, že vlhčené utierky Swiffer nie sú vhodné pre povrchovo neupravené, olejované ani voskované drevené dosky, neškárované dlaždice alebo podlahy s kobercom. V takých prípadoch je potrebné použiť inú metódu čistenia.

Súčasťou balenia štartovacej súpravy Swiffer sú 1 mop, 8 suchých handričiek a 3 vlhčené utierky. S týmito nástrojmi budete mať všetko, čo potrebujete na efektívne a jednoduché čistenie vašich podláh.

Po - PIA 08:00 - 18:00