VILEDA MOP EASY WRING A CLEAN TURBO 3V1 BOX

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
46,99
Bez DPH 39,16

VILEDA MOP EASY WRING A CLEAN TURBO 3V1 BOX

Vileda TURBO 3v1 strapcový mop a vedro so šliapacím pedálom. Tento rotačný mop z mikrovlákna vám umožní rýchlo a efektívne vyčistiť vašu podlahu.

Hlavnou výhodou tohto umývacieho návleku je jedinečná kombinácia troch druhov strapcov:

Biele strapce: 100% mikrovlákno, ideálne pre ľahké upratovanie každodennej špiny s vysokou absorpčnou schopnosťou.

Červené a šedé strapce: Vyrobené zo špeciálneho abrazívneho materiálu, ktorý ušetrí vašu podlahu pred poškriabaním. Tieto strapce sú účinné pri odstraňovaní odolných nečistôt z povrchov.

Fialové strapce: Pomáhajú lepšie zachytávať vlasy a dlhšie nečistoty, čo zvyšuje schopnosť odstraňovania aj najodolnejšej špiny.

Tento mop má na spodnej časti mopu aj dodatočnú umývaciu plochu, čo umožňuje efektívnejšie vyčistenie. S Vileda Turbo 3v1 získate až o 40% väčšiu čistiacu silu a účinnosť pri odstraňovaní odolných nečistôt v porovnaní s inými mopmi zo 100% mikrovlákien. Teleskopická tyč je trojdielna a môžete si ju nastaviť na voliteľnú dĺžku, až 125 cm, čo zaručuje pohodlnejšie upratovanie.

Mop je vhodný na všetky typy tvrdých podláh a dokáže odstrániť viac ako 99% baktérií len pomocou vody. Jeho tenké mikrovlákna perfektne priľnú k povrchu podlahy a zachytia nečistoty a baktérie bez nutnosti použitia chemikálií. Bolo testované externým laboratóriom a potvrdilo sa, že odstraňuje baktérie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinný koronavírus z drevených podláh a keramických dlaždíc.

Vedro je ľahké a praktické na prenášanie v domácnosti. Má čelný otvor, ktorý umožňuje pohodlnejšie a intuitívne vyprázdnenie vedra. Vďaka šliapaciemu pedálu nie je potrebná námaha pri žmýkaní mopu. Jeho trojuholníkový tvar vám zaisťuje

Po - PIA 08:00 - 18:00