Novinka
SAVO MR BEZ CHLÓRU UNIVERZÁL POMARANČ 700ML

SAVO MR BEZ CHLÓRU UNIVERZÁL POMARANČ 700ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

SAVO MR BEZ CHLÓRU UNIVERZÁL POMARANČ 700ML

Savo Bez chlóru mechanický rozprašovač 700 ml je univerzálny viacúčelový sprej, určený na čistenie a dezinfekciu umývateľných povrchov v celej domácnosti. Hlavné vlastnosti a použitie tohto spreja sú nasledovné:

  • Bez chlóru: Tento sprej je bezchlrórový, čo znamená, že neobsahuje chlórové zlúčeniny, čo môže byť vhodné pre ľudí s citlivými dýchacími cestami alebo alergiami na chlór.
  • Tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok: Savo Bez chlóru je tekutým čistiacim a dezinfekčným prípravkom, ktorý účinne odstraňuje nečistoty a baktérie z rôznych povrchov v kúpeľni, kuchyni a ďalších miestnostiach v domácnosti.
  • Príjemná vôňa: Sprej má príjemnú vôňu, čo prispieva k osvieženiu a príjemnej atmosfére v miestnostiach, kde sa používa.
  • Bezoplachové zloženie: Jeho bezoplachové zloženie znamená, že nie je potrebné povrchy oplachovať vodou po použití spreja, čo uľahčuje a zrýchľuje proces čistenia.
  • Odstraňovanie alergénov: Sprej pomáha odstraňovať alergény spôsobené prachom, peľom a prítomnosťou domácich zvierat, ako sú psi alebo mačky, čím prispieva k zlepšeniu kvality ovzdušia v domácnosti.

Vďaka svojmu univerzálnemu charakteru je tento sprej ideálnym prostriedkom pre všeobecné čistenie a dezinfekciu rôznych povrchov v domácnosti, vrátane kovových povrchov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00