Akcia
SANYTOL UNIVERZALNY ČISTIČ RASTLINNÉHO PÔVODU 500ML Teta leták

SANYTOL UNIVERZALNY ČISTIČ RASTLINNÉHO PÔVODU 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 17%
3,29 3,99
Bez DPH 2,74

SANYTOL UNIVERZALNY ČISTIČ RASTLINNÉHO PÔVODU 500ML

Sanytol dezinfekcia 94% sprej rastlinného pôvodu 500 ml

Sanytol dezinfekčný sprej s 94 % obsahu rastlinných zložiek je spoľahlivým partnerom v boji proti baktériám, plesniam a vírusom. Tento dezinfekčný sprej, ktorý je vytvorený bez chlóru, prináša trojitý účinok na dezinfekciu rôznych povrchov a materiálov.

Hlavné vlastnosti:

Účinná dezinfekcia: Sany dezinfekčný sprej prenášaný 99,9 % baktérií, plesní a vírusov, čím zabezpečuje čisté a hygienické prostredie.

  • 94% rastlinného pôvodu: Zloženie tohto spreja obsahuje až 94% rastlinných zložiek, čo ho robí šetrným voči životnému prostrediu a zároveň pridáva do svojho účinku.
  • Dermatologicky testovaný: Sanytol je dermatologicky testovaný, čo znamená, že je šetrný k pokožke pri použití na povrchy a materiály.
  • Príjemná vôňa: Tento sprej obsahuje esenciálne oleje, ktoré zanechávajú príjemnú vôňu po jeho použití, čím pridáva do vášho prostredia sviežosť.
  • Bezpečné použitie na povrchoch v kontakte s potravinami: Môžete ho bezpečne použiť na povrchy, ktoré sú v priamom kontakte s potravinami, čím zabezpečíte bezpečnosť svojich jedál.
  • Bez reziduí a bez oplachovania: Sanytol dezinfekčný sprej nezanecháva reziduá na povrchoch, a preto nie je potrebné ich oplachovať.

Sanyzinfekčný sprej s 4% obsahom rastlinných zložiek je praktickým riešením na rôzne povrchy pre domácnosti alebo pracovné prostredie. Objednajte si ho ešte dnes a bezpečne sa, že vaše prostredie je čisté a príjemné.

Po - PIA 08:00 - 18:00