Akcia
SANYTOL 4 ÚČINKY S VÔŇOU LIMETKY SPREJ 500ML Teta leták

SANYTOL 4 ÚČINKY S VÔŇOU LIMETKY SPREJ 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 23%
3,29 4,29
Bez DPH 2,74

SANYTOL 4 ÚČINKY S VÔŇOU LIMETKY SPREJ 500ML

Sanytol dezinfekcia univerzálny čistič 4 účinky s vôňou limetky 500 ml

Sanytolny čistič s vôňou limetky, ktorý vám umožní vykonávať vašu kuchyňu univerzálne a čisté a dezinfikované. Vlhkosť a teplo v prostredí môžu spôsobiť šírenie mikróbov, ale tento dezinfekčný čistič so 4 účinkami vás ochráni.

Hlavné vlastnosti:

  • Štyri účinky v jednom: Sanytol univerzálny čistič ponúka štyri účinky v jednom produkte. Dezinfikuje mastnotu, čaká vodný kameň a pridáva osviežujúcu limetkovú vôňu, všetko v jednom kroku.
  • Vysoko účinná: Tento čistič je veľmi účinný vo svojom boji proti baktériám, plesniam a vírusom. Odstraňuje 99,9 %* mikrobov vrátane vírusu chrípky A (H1N1) a vírusu Herpes Simplex.
  • Široké spektrum: Medzi škodlivé a škodlivé vírusy patria aj iné ďalšie organizácie, ako sú vírus Herpes, Salmonella, Escherichia-coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Aspergillus Brasiliensis a.
  • Vôňa limetky: Po použití tohto čističa zanechá povrchy svieže voniajúce po limetke, čo pridáva do vášho domova príjemnú vôňu.

Sanytol dezinfekcia univerzálny čistič je neoceniteľným pomocníkom pre udržiavanie čistoty a hygieny vo domove. Použite ho na rôzne povrchy v kuchyni a potrebujete a budete mať istotu, že s ním patriate škodlivé mikróby a zanechávate povrchy voňajúce a svieže. Objednajte si ho ešte dnes a urobte krok k záložnému a čistejšiemu prostrediu vo funkcii dome.

Po - PIA 08:00 - 18:00