O.B.TAMPÓNY EXTRA PROTECT SUPER PLUS 16KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

O.B.TAMPÓNY  EXTRA PROTECT SUPER PLUS 16KS

o.b.® tampóny ExtraProtect Super plus v balení obsahujúcom 16 kusov. Tieto tampóny sú navrhnuté pre veľmi silnú menštruáciu a poskytujú mimoriadnu ochranu proti pretečeniu a úniku tekutiny. S využitím SilkTouch® krídeliek a DynamicFitTM technológie prinášajú pohodlie a bezpečnosť počas celého dňa aj noci.

SilkTouch® krídelká: Tampóny sú vybavené SilkTouch® krídelkami, ktoré sa jemne rozvinú, aby zachytili tekutinu, poskytujúc tak extra ochranu.

DynamicFitTM technológia: Unikátna technológia Dynamic FitTM so zámkovými drážkami pomáha účinne odviesť tekutinu do absorpčného jadra, čím zabezpečuje až 100% ochranu pred únikom tekutiny.

Jadro 100% rastlinného pôvodu: Jadro tampónu je vyrobené z 100% rastlinného pôvodu, čo znamená, že je šetrné k životnému prostrediu.

Bez pridaných chemických škodlivín: Tampóny o.b.® sú bez pridaných chemických škodlivín, nebielené chlórom, neparfumované a gynekologicky testované, čo zabezpečuje bezpečné používanie.

Ekologický prístup: Výrobný závod vo Wuppertale využíva energiu zo 100 % obnoviteľných zdrojov. Krabička je minimálne 75% vyrobená z recyklovaného papiera, plne recyklovateľná a potlačená atramentom na rastlinnej báze, ktorý je šetrný k životnému prostrediu.

Tampóny o.b.® ExtraProtect Super plus sú ideálnym riešením pre dni silnejšieho krvácania, zabezpečujúc účinnú ochranu a pohodlie.

Po - PIA 08:00 - 18:00