O.B. TAMPÓNY EXTRAPROTECT NORMAL 16KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

O.B. TAMPÓNY EXTRAPROTECT  NORMAL 16KS

O.B tampóny ExtraProtect Normal v balení 16 ks sú spoľahlivým riešením pre vaše menštruačné dni. Tieto tampóny prinášajú výnimočnú ochranu a pohodlie, vďaka ktorým môžete cítiť sebavedomie a slobodne aj počas svojho menštruačného cyklu.

O.B tampóny ExtraProtect sú navrhnuté s dôrazom na účinnú absorpciu a ochranu pred pretečením. Tento typ je vhodný pre dni s konkrétnym až stredným prietokom. Ich účinná konštrukcia zabezpečuje pocit sucha a komfortu počas celého dňa.

Ich kompaktnému dizajnu sú jednoduché tampóny na vloženie a nosenie. Sú diskrétne a spoľahlivé, čo znamená, že môžete pokračovať vo svojich bežných aktivitách bez obáv alebo sa nepohodli.

O.B tampóny ExtraProtect sú vybavené jemným aplikačným systémom, ktorý zariadenie ich vkladanie a zabezpečuje pohodlné použitie. Tieto tampóny vám umožňujú zostať aktívna a komfortná aj počas menštruačných dní.

Vyberte si O.B tampóny ExtraProtect Normal v balení 16 ks a získajte výnimočnú ochranu a pohodlie, ktoré vám umožní prežiť svoj menštruačný cyklus bez starostí. S týmito tampónmi si môžete byť istá, že budete mať spoľahlivú ochranu a budete môcť pokračovať vo svojich aktivitách s dôverou.

Po - PIA 08:00 - 18:00