NIVEA ČISTIACE PLEŤOVÉ NÁPLASTI NA TVÁR 1BAL.

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

NIVEA ČISTIACE PLEŤOVÉ NÁPLASTI  NA TVÁR 1BAL.

NIVEA Osviežujúce čistiace pleťové náplasti sú špeciálne navrhnuté, aby vám pomohli vysporiadať sa s vriedkami a čiernymi bodkami raz a navždy. Tieto náplasti sú účinným riešením na odstránenie nečistôt, ktoré sa hromadia v póroch pokožky, najmä v oblasti T-zóny.

Ich účinnosť spočíva v tom, že dokážu vytiahnuť aj hlboko usadenú nečistotu a čierne bodky, ktoré môžu spôsobovať problémy s pokožkou. Pri použití týchto náplastí si môžete byť istí, že póry budú dôkladne vyčistené a pleť bude vyzerať sviežo a zdravo.

Jednou z výhod týchto čistiacich náplastí je ich prispôsobivosť. Priľnú aj k nerovným oblastiam pleti, čo umožňuje účinne čistiť aj miesta, kde sa iné čistiacie prostriedky môžu ťažšie dostávať. Stačí ich len namočiť a chvíľu počkať, aby mohli pôsobiť.

Okrem toho obsahujú kyselinu citrónovú, ktorá dodá vašej pleti krásny svieži vzhľad. Po použití týchto náplastí sa môžete tešiť na čistú a jemnú pleť bez čiernych bodiek a s pocitom osvieženia.

Vyskúšajte modernú starostlivosť o svoju pleť s NIVEA Osviežujúcimi čistiacimi pleťovými náplasťami a užite si rýchle a účinné vyčistenie pórov. Vaša pleť vám za to poďakuje a vy budete mať väčšiu dôveru v jej krásny a zdravý vzhľad.

Po - PIA 08:00 - 18:00