NIVEA CELLULAR LUM SÉRUM POST-ACNE 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
24,99
Bez DPH 20,83

NIVEA CELLULAR LUM SÉRUM POST-ACNE 30ML

Nivea Cellular Luminous630 sérum proti tmavým škvrnám po akné je produkt, ktorý bol vyvinutý na zvládnutie následkov akné a na rozjasnenie pleti. niekoľko kľúčových zložiek, ktoré spoločne poskytujú tieto výhody:

  • LUMINOUS630: Ide o patentovanú účinnú zložku, ktorá je vyvinutá na redukciu a zosvetľovanie tmavých škvŕn na koži. Vďaka tejto zložke by mali byť výsledky viditeľné už po 2 dvoch používaní.
  • Kyselina salicylová: Táto zložka pomáha vyrovnávať povrch pleti tým, že jemne exfoliuje a mŕtve bunky. Je to obzvlášť výhodné pre pokožku, ktorá má tendenciu vytvárať akné a nečistoty.
  • Kyselina hyalurónová: Táto zložka je skvelá na hydratáciu pokožky. Zabezpečuje, aby bola hydratovaná a zároveň pomáha vyrovnávať ju.
  • Výťažok zo zeleného čaju: Táto zložka môže kompenzovať dodatočné množstvo oleja na pomoc, čím sa odstráni lesk a mastnota.

Toto sérum je navrhnuté špeciálne pre kožu, ktorá má tendenciu k mastnote a tvorbe akné. Jeho účinky zahŕňajú nielen redukciu tmavých škvŕn, ale aj celkové zlepšenie textúry a tónu pleti.

Ako vždy, pri novom produkte na starostlivosť o pleť je dôležitý svoj typ pleti a reakcie. Pred začatím tohto používania séra je potrebné poradiť sa s dermatológom alebo špecialistom na kožu, aby ste našli najlepšie rady a zabezpečili, že je vhodný produkt pre vaše individuálne potreby.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00