FESTA ZAVLAZOVAČ ROTAČNÝ 3-RAMENNÝ AQUATIC

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

FESTA ZAVLAZOVAČ ROTAČNÝ 3-RAMENNÝ AQUATIC

Zavlažovač FESTA Aquatic Rotačný 3 ramenný

Popis produktu: Zavlažovač FESTA Aquatic Rotačný 3 ramenný patrí medzi profesionálne značky v oblasti zavlažovania vďaka precíznemu spracovaniu a kombinácii použitých materiálov.

Hlavné vlastnosti:

Rotačný trojramenný zavlažovač s presnou konštrukciou.

Špeciálna konštrukcia ramien umožňuje otáčaním meniť uhol rozstreku vody, čo umožňuje efektívne pokrytie významnej plochy.

Základňa je vybavená výklopnými hrotmi, čo zabezpečuje stabilné umiestnenie zavlažovača na povrchu.

Možnosť napojenia na rýchlospojku alebo STOP-rýchlospojku, čo zjednodušuje pripojenie k hadici alebo zavlažovaciemu systému.

Zavlažovač je kompatibilný s produktmi značky ROSA.

Tento zavlažovač FESTA Aquatic Rotačný 3 ramenný je vybavený kvalitnou konštrukciou, ktorá umožňuje jednoduché a presné nastavenie uhla rozstrekovania vody. S výklopnými hrotmi na základni je možné ho stabilne umiestniť na zem alebo inú plochu a zabezpečiť tak rovnomerné zavlažovanie. Jeho možnosť napojenia na rýchlospojku alebo STOP-rýchlospojku uľahčuje pripojenie k vodovodu alebo inému zavlažovaciemu systému. Kompatibilita s produktmi značky ROSA pridáva na jeho využití a flexibilite.

Upozornenie: Pred použitím si pozorne prečítajte návod na obsluhu zavlažovača FESTA Aquatic Rotačný 3 ramenný a dodržiavajte bezpečnostné pokyny uvedené v návode.

Tento zavlažovač FESTA Aquatic Rotačný 3 ramenný je skvelým pomocníkom pri zavlažovaní vašej záhrady či trávnika. S jeho funkčnými vlastnosťami a precíznou konštrukciou vám pomôže dosiahnuť efektívne zavlažovanie a udržiavať vaše rastliny v dobrej kondícii. Či už ste profesionálny záhradník alebo nadšený záhradník, tento zavlažovač od značky FESTA vám poskytne spoľahlivý a výkonný nástroj pre vaše zavlažovacie potreby.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00