Akcia
WELLAFLEX GÉL V SPRAJI  INSTANT VOLUME BOOST 3  150 ML Teta leták

WELLAFLEX GÉL V SPRAJI INSTANT VOLUME BOOST 3 150 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,09
Bez DPH 4,24

WELLAFLEX GÉL V SPRAJI  INSTANT VOLUME BOOST 3  150 ML

Wellaflex gel spray Instant Volume Boost Black Edition vo veľkosti 200 ml. Tento ľahký gél v spreji je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny objem vlasov s 3D efektom a zároveň udržiaval pružné a dobre skrotené vlasy.

Hair Taming Complex s makadamiovým olejom: Obsahuje komplex pre skrotenie vlasov, ktorý zahŕňa makadamiový olej. Tento komplex pomáha dosiahnuť objem vlasov s 3D efektom a zároveň poskytuje výživu pre zdravé vlasy.

Pevný účes bez lepenia: Gél v spreji umožňuje vytvorenie pevného účesu bez lepenia, čím zabezpečuje prirodzený vzhľad vlasov. Vlasy nie sú vysušené a udržia svoj tvar až po dobu 48 hodín.

Pružné vlasy: Vaše vlasy budú pružné a ľahko upraviteľné, čo zabezpečuje jednoduché modelovanie účesu podľa vašich predstáv.

Ochrana proti teplu: Gél poskytuje ochranu vlasov proti teplu, čím chráni vaše vlasy pred poškodením spôsobeným tepelnými stylingovými nástrojmi.

Ochrana pred UV žiarením: Vaše vlasy sú chránené pred negatívnymi účinkami UV žiarenia, čo prispieva k zachovaniu ich zdravého vzhľadu.

Ochrana pred vlhkosťou: Gél vytvára ochranný štít pred vlhkosťou, čím zabraňuje nežiaducemu krepaceniu vlasov.

Wellaflex gel spray Instant Volume Boost Black Edition je ideálnym riešením pre ženy, ktoré si prajú objemné, pružné a dobre tvarovateľné vlasy. Objednajte si ho ešte dnes a zažite profesionálnu starostlivosť o vaše vlasy.

Po - PIA 08:00 - 18:00