VILEDA MOP EASY WRING ULTRAMAT XL NÁHRADA 1KS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

VILEDA MOP EASY WRING ULTRAMAT XL NÁHRADA 1KS

Tento umývací návlek je o 20 % väčší než štandardný Ultramax Microfibre 2v1, čo umožňuje lepšie odstránenie nečistôt. Obsahuje 2 druhy vlákien, ktoré zabezpečujú efektívne a dôkladné čistenie. Mikroaktívne vlákna pohltia a zotrú mastnotu a šmuhy, zatiaľ čo abrazívne vlákna účinne odstránia aj zaschnuté nečistoty. Rozmery náhrady na plochý mop sú 43×14 cm, čo zaručuje dostatočnú plochu pre čistenie väčších ploch.

Hlavnou zložkou tohto umývacieho návleku sú mikrovlákna, ktoré tvoria až 80 % jeho materiálu. Táto vysoká koncentrácia mikrovlákien spolu s ďalšími abrazívnymi vláknami zabezpečuje perfektný, odolný a vysoko výkonný čistiaci nástroj. Táto kombinácia látok je mimoriadne funkčná a dokáže dôkladne vyčistiť aj odolné nečistoty. Náhrada umývacieho návleku má vynikajúcu absorpčnú schopnosť, čo umožňuje ľahké a efektívne zvládanie väčšieho množstva vody a iných tekutín.

Pre pohodlnú výmenu umývacieho návleku jednoducho odpojíte náhradu z hlavice pomocou cvokov. Tento umývací návlek z mikrovlákien je možné prať v práčke až pri teplote 60 °C, čo zaručuje maximálne pohodlie a jednoduchú údržbu. Táto vlastnosť umožňuje viacnásobné použitie a udržiavanie návleku v čistom a hygienickom stave. Mop je vhodný na čistenie všetkých typov podláh, vrátane PVC, plávajúcich podláh, parkiet a dlažieb, a poskytuje účinné a praktické riešenie pre vaše čistotné potreby.

Po - PIA 08:00 - 18:00