VIAZACIA PÁSKA 200X3,6MM FAREBNÁ

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,49
Bez DPH 1,24

VIAZACIA PÁSKA 200X3,6MM FAREBNÁ

Viazacia páska je užitočným nástrojom v mnohých oblastiach, od organizácie káblov a drôtov po viazanie balíkov a obalov. V tomto prípade ide o viacfarebnú viazačku, ktorá ponúka možnosť farebne rozlíšiť rôzne typy alebo kategórie viazaných predmetov.

Hlavné vlastnosti viazacej pásky:

  • Množstvo: 100ks (ks = kusy)
  • Materiál: Nylon
  • Farby: Žltá, červená, zelená, modrá
  • Splňuje normu EN 50146

Nylonový materiál zabezpečuje, že viazacia páska je pevná, odolná a zároveň flexibilná. Toto ju robí vhodnou pre rôzne použitia, kde je potrebná spoľahlivá väzba a fixácia. Farby viazačky sú žltá, červená, zelená a modrá, čo umožňuje farebne rozlíšiť viazané predmety, skupiny alebo kategórie. To je obzvlášť užitočné pri organizácii káblov a drôtov, kde rôzne farby umožňujú identifikovať rôzne typy signálov alebo prepojení.

Dodržiavanie normy EN 50146 znamená, že viazacia páska spĺňa určité bezpečnostné a kvalitatívne normy, čo zaručuje jej spoľahlivosť a bezpečnosť pri použití.

Všetky tieto vlastnosti robia farebnú viazačku s nylonovým materiálom veľmi užitočným nástrojom v rôznych oblastiach a umožňujú jednoduché, spoľahlivé a farebné viazanie predmetov pre organizáciu, identifikáciu a fixáciu.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00