FESTA UPÍNACÍ PÁS 25MMX3,5M/320KG SAMONAVÍJACÍ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
17,29
Bez DPH 14,41

FESTA UPÍNACÍ PÁS 25MMX3,5M/320KG SAMONAVÍJACÍ

Popruh upínací samonavíjací 25mmx3,5m TUV GS 320kg

Popis produktu: Tento popruh je upínací, samonavíjací a má veľkosť 25mm x 3,5m. Je certifikovaný TUV GS, čo zaručuje jeho bezpečnosť a kvalitu. Má nosnosť až 320 kg, čo znamená, že je schopný zaistiť a upevniť náklad až do tejto hmotnosti.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Upínací samonavíjací popruh
  • Rozmer: 25mm x 3,5m
  • Certifikácia: TUV GS (potvrdenie o bezpečnosti a kvalite)
  • Nosnosť: 320 kg
  • Mechanizmus: Račňový napínací mechanizmus s poistkou
  • Upevnenie: Obojstranné upínanie hákmi
  • Výhody: Samonavíjací popruh ponúka kompaktné rozmery a rýchlu manipuláciu. Po použití sa sám navíja, čo uľahčuje skladovanie a uloženie. Je ideálny na bezpečné zaistenie nákladu pri preprave. Okrem toho je možné ho použiť aj na kotvenie a zaistenie plachiet pri zakrývaní a iných podobných úloh.

Tento popruh je vynikajúcim pomocníkom pri preprave a manipulácii s nákladom. Jeho račňový napínací mechanizmus s poistkou umožňuje ľahké a bezpečné upevnenie a utiahnutie nákladu. Obojstranné upínanie hákmi zaisťuje spoľahlivé upevnenie na rôznych povrchoch.

Samonavíjací mechanizmus umožňuje rýchlu a pohodlnú manipuláciu s popruhom. Po použití sa popruh automaticky navinie, čo zabraňuje nežiaducemu zaplietaniu a uľahčuje skladovanie. Jeho nosnosť až 320 kg zaisťuje spoľahlivé a bezpečné upevnenie nákladu a chráni ho pred pohybom počas prepravy.

Celkovo je tento popruh ideálnym nástrojom pre vodičov, dopravcov, majstrov, záhradníkov a každého, kto potrebuje bezpečne upevniť a zaistiť náklad pri preprave alebo vykonávať rôzne úlohy, kde je potrebné upevniť a zabezpečiť rôzne predmety.

Po - PIA 08:00 - 18:00