TESORI MYDLO MIRRA 150G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,98
Bez DPH 1,65

TESORI MYDLO MIRRA 150G

Tesori D' Oriente Mirra mydlo s hmotnosťou 150 g je jemné mydlo, ktoré nielenže šetrne čistí pokožku, ale zároveň ju zanecháva s nádhernou a očarujúcou vôňou. Jeho bohatá pena na rastlinnom základe pokožku zanecháva jemnú a hladkú a obnovuje jej prirodzený lesk. Aromatické mydlo Tesori D'Oriente Mirra poteší vaše zmysly exotickou vôňou, ktorá vás prenesie do vzdialených časov a krajín.

Mýdlo obsahuje vzácne mirhové oleje, ktoré počas umývania obohacujú pokožku a zanechávajú ju zamatovo hebkú. Mirha bola vždy považovaná za exkluzívny a vzácny dar, ktorý bol kedysi vyhradený pre kráľovské rituály. Je to zmyselná a vzácna esencia. Mirha je živica zo stromu myrhy, ktorý pochádza z Afriky a Arábie, kde bol uctievaný ako posvätný strom. Táto vzácna esencia má mnoho blahodarných vlastností, vrátane povzbudzujúcich, uvoľňujúcich, upokojujúcich a očisťujúcich účinkov.

Vďaka jemnej pene zanecháva mydlo pokožku jemnú, zamatovú a neuveriteľne voňavú. S mydlom Tesori D'Oriente Mirra si užijete nielen starostlivosť o pokožku, ale aj exotický zážitok, ktorý vás zavedie na tajomnú a vzrušujúcu cestu.

Po - PIA 08:00 - 18:00