ORION TERMOMISA UH/NEREZ VENUS TERMO 5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
27,99
Bez DPH 23,33

ORION TERMOMISA UH/NEREZ VENUS TERMO 5L

Termomisa "Venus TERMO" s objemom 5 litrov je praktickou a spoľahlivou pomôckou na udržanie vášho jedla teplého alebo studeného po dlhú dobu. Táto termomisa má plastový obal so vnútrom z nerezovej ocele, čo zabezpečuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť.

Je ľahko uzatvárateľná pomocou plastového termoviečka, čo umožňuje jednoduchý prístup k obsahu. Táto termomisa je vhodná na použitie doma, v práci alebo na cestách, v lete aj v zime, vďaka svojim skvelým izolačným vlastnostiam.

Svojim hladkým povrchom je ľahko umývateľná, čo zaručuje jednoduchú údržbu. Je ľahká a jednoducho prenositeľná, čo z nej robí ideálnu voľbu pre pikniky, výlety alebo kempovanie. Okrem toho je skvelou voľbou aj na teplé letné dni na uchovávanie zmrzliny.

Dĺžka udržania teploty v termomise závisí od okolitej teploty a teplotných rozdielov vonkajšej teploty a teploty vo vnútri nádoby. Pred vložením studeného pokrmu, ako je napríklad zmrzlina, odporúča sa umiestniť termomisu na približne hodinu do chladničky, aby sa predĺžil chladiaci efekt. Pri vložení teplého jedla je odporúčané naliať dovnútra horúcu vodu, ktorú po 1-2 minútach vylejete.

Termomisa "Venus TERMO" je vyrobená z nerezovej ocele a plastu. Jej rozmery sú približne 30 cm v priemere a 20 cm na výšku, s úžitkovým objemom 4,7 litra a celkovým objemom 5 litrov. Upozorňujeme, že nie je vhodná do umývačky na riad.

Po - PIA 08:00 - 18:00