Akcia
Top
TESCOMA ŠUNKOVAR PRESTO S TEPLOMEROM

TESCOMA ŠUNKOVAR PRESTO S TEPLOMEROM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 23%
25,99 33,90
Bez DPH 21,66

TESCOMA ŠUNKOVAR PRESTO S TEPLOMEROM

Šunkovar PRESTO je vynikajúci nástroj na prípravu domácej šunky a ďalších mäsových jedál. Tu sú niektoré z jeho hlavných vlastností:

  • Teplomer na kontrolu teploty : Je vybavený univerzálnym teplomerom, ktorý umožňuje presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky alebo iných pokrmov. Toto je kľúčové pre správnu jedáleň a chuť vašich jedál.
  • Tepelne odolný plast a žiaruvzdorný plast silikón : Šunkovar je vyrobený z tepelne odolného silikónu a žiaruvzdorného silikónu, čo zabezpečuje, že vydrží vysoké teploty pri príprave mäsa.
  • Pružina z nehrdzavejúcej ocele : Pružina, ktorá drží mäso v šunkovari, je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje jej odolnosť voči korózii.
  • Redukcia na polovičnú porciu : Šunkovar predstavuje redukciu, ktorá umožňuje polovičnú porciu šunky alebo iného mäsa. To je dôležité, ak nepotrebujete veľké množstvo.
  • Vhodný do umývačky riadu : Šunkovar je možné v umývačke riadu, čo umývadlo jeho čistenie po použití.
  • Návod na použitie s receptami : V balení šunkovaru nájdete návod na použitie spolu s receptami, čo pomáha s jeho správnym nastavením a používaním.

Celkovo je Šunkovar PRESTO praktickým nástrojom pre tých, ktorí chcú pripraviť domáce mäsové jedlá, ako je šunka, s presnou kontrolou teploty a jednoduchým umývaním.

 

VIDEO NÁVOD

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00