Akcia
SUNAR VANILKOVÁ KAŠA MLIEČNA 225G

SUNAR VANILKOVÁ KAŠA MLIEČNA 225G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 2%
3,89 3,99
Bez DPH 3,24

SUNAR VANILKOVÁ KAŠA MLIEČNA 225G

Vanilková mliečna ryžová kaša je vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 4. mesiaca, ktorý sa zavádza pri prechode na pevnú stravu. Tento pokrm obsahuje mlieko, ryžové cereálie s príchuťou vanilky a niektoré dôležité vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre rast a vývoj dieťaťa.

Tento druh stravy je vhodný pre deti, pretože obsahuje:

  • Mlieko je dôležité: Mlieko je dôležité: tuk a ktorý potrebuje pre rast kostí, svalov a iných tkanív dieťaťa. Vitamín D je dôležitý pre vstrebávanie tela.
  • Ryžové cereálie: Ryžové cereálie poskytujú uhľohydráty, ktoré sú dôležité pre energiu a sú ľahko stráviteľné pre malé deti.
  • Vitamíny a minerálne látky: Tieto kaše môžu byť obohatené o vybrané vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj dieťaťa.

Tento druh jedla je často používaný ako prvý príkrm pri zavádzaní pevnej stravy do jedálneho lístka dieťaťa, pretože je ľahko stráviteľný a obsahuje dôležité živiny. Je dôležité dodržiavať odporúčania pediatra alebo lekára

Zloženie

Hydrolyzovaná ryžová múka 62%, sušené odtučnené mlieko 24%, rastlinné oleje (sójový, kokosový, slnečnicový, palmový, emulgátor: sójový lecitín), laktóza (z mlieka), minerálne látky (uhličitan vápenatý, elementárne železo, glukonát zinočnatý), prírodné arómy , vitamíny (C, niacín, E, kyselina pantoténová, riboflavín - vitamín B2, B6, tiamín - vitamín B1, kyselina listová, A, biotín, K, D, B12).

Po - PIA 08:00 - 18:00