POMARANČOVÁ VODA OSVIEŽUJÚCA BRONZE BOOSTER 150ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,48
Bez DPH 4,57

POMARANČOVÁ VODA OSVIEŽUJÚCA BRONZE BOOSTER 150ML

OsviežujúcA vodA s pomarančovou vôňou a extraktom z papáje, ktorá slúži na hydratáciu a urýchlenie zhnednutia pleti. Naša osviežujúca voda s názvom Bronze Booster obsahuje TYROZÍN, čo je akcelerátor pre zhnednutie pokožky, vitamín E a extrakt zeleného čaju (Matcha Tea), ktoré pomáhajú upokojiť pokožku po UV žiarení. Táto voda je vhodná aj na použitie na tvár a exponované časti tela.

Použitie: možnosť ju pred aj počas opaľovania na tvár aj telo. Pomocou rozprašovača aplikujte vodu rovnomerne na kožu zo vzdialenosti približne 20 cm. Produkt aplikujte podľa potreby na kožu, ktorá je určená opaľovacím prípravkom s UV ochranou! Dajte si pozor, aby ste nestriekali vodu do očí!

VAROVANIE: Tento výrobok nie je určený na opaľovanie a UV filtre! Nechráni pred žiadnym typom slnečného žiarenia!

Zloženie/Ingredients: Aqua, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Acetyl Tyrosine, Ethylhexylglycerin, Parfum, Butylene Glycol, Limonene, Menthyl Lactate, Ethyl Menthane Carboxamide, Disodium Adenosine Triphosphate, Tocopherol Acetate, Amyl Cinnamal, Citral, Linalool, Algin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Cl 15985

Vhodná aj do solária.

Po - PIA 08:00 - 18:00