VIVACO SUN OPAĽOVACÍ KRÉM TUBA OF20 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,89
Bez DPH 4,91

VIVACO SUN OPAĽOVACÍ KRÉM TUBA  OF20 100ML

Predstavujeme vám opaľovací krém s arganovým olejom, ktorý má SPF 20 a je navrhnutý pre rýchle zhnednutie pokožky. Tento krém je vodeodolný a poskytuje ochranu pred UVA a UVB žiarením, minimalizuje riziko spálenia a podráždenia pokožky a chráni pred vznikom slnečných alergií. Arganový krém hydratuje pokožku a predlžuje efekt opálenia.

Použitie: Naneste krém na pokožku, ktorá je vystavená slnečnému žiareniu, pred začatím opaľovania. Na udržanie ochrany je vhodné opakovane použiť krém, najmä po požití, kúpaní a osušení.

Dávka: Na ochranu celej dospeláckej osoby je potrebné použiť 36 g prípravku, čo je približne 6 čajových lyžičiek. Zníženie množstva krému znížiť stupeň ochrany.

Zloženie/Ingredients: Aqua, Octocrylene, Barium Sulfate, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Catearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Allantoin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Carbomer, VP/VA copolymer, Parfum

 

Stredná ochrana. Vhodný pre deti od 3 rokov. Vodeodolný. Neposkytuje 100% ochranu pred UV žiarením.

Po - PIA 08:00 - 18:00