SILAN AROMATHERAPY FASCINATING FRANGIPANI 126PD 2772 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,89
Bez DPH 5,74

Silan aviváž Aromatherapy Fascinating Frangipani 126 praní, 2772 ml

Silan aviváž Aromatherapy Fascinating Frangipani je dokonalým spoločníkom pre vaše prádlo. Tento aviváž prináša neodolatelný parfém, ktorý vydrží až 7 dní vďaka svojej unikátnej technológii. Vďaka esenciálnym olejom z frangipani je vaša bielizeň obklopená nádhernou dlhotrvajúcou vôňou, ktorá spríjemňuje vašu každodennú rutinu.

Hlavné vlastnosti:

  • Dlhotrvajúca mäkkosť: Silan Aromatherapy Fascinating Frangipani je vybavená jedinečnou technológiou, ktorá zabezpečuje, že vaše bielenie zostane mäkké a svieže po dobu až 24 hodín po praní, až do 7 dní.
  • Udržitelnost: Tatoviváž obsahuje 97 % biologicky rozložitelných zložiek*, čo je šetrnou k životnému prostrediu. Navyše je fľaša zo 100 % recyklovateľného materiálu**.
  • Ochrana vláken: Silan Aromatherapy Fascinating Frangipani je vybavená špeciálnymi technológiami, ktorá tvorí vlákna textilií, čo tvorí žehlení a predlžuje životnosť vašej bielizne.
  • Antistatický efekt: Tento aviváž chráni vaše oblečenie pred statickým nábojom, čo znamená, že sa vyhnete nepríjemnému pocitu elektrizácie.
  • Krásna vôňa frangipani: Esenciální oleje z frangipani dodávajú vašej bielizni, intenzívne a príjemné vône.
  • Silan aviváž Aromatherapy Fascinating Frangipani je ideálnou voľbou pre tie, ktoré chcú nielen krásne provonenú bielizni, ale tiež dlhotrvajúce mäkké kosti a ochranu vlákien. Prineste si do svojho domova nádhernú vôni a starostlivosť o vašu bielu s touto avivážou od Silana.

Nakupujte Silan aviváž Aromatherapy Fascinating Frangipani na našom e-shope a užívajte si pocity krásne a voňavé biele. Vaše prádlo si to zaslúži!

Táto aviváž sa vzťahuje na organické zložky podľa OECD 301/302. ** Fľaša je 100% recyklovateľná po odstránení obalovej fólie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00