SANYTOL TEKÚTE MYDLO NÁHRADNÁ NÁPLŇ VYŽIVUJÚCE REGENERAČNÉ 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,19
Bez DPH 3,49

Sanytol dezinfekčné mydlo vyživujúce náhradná náplň 500 ml

Sanytol dezinfekčné mydlo vyživujúce náplň je ideálnym spôsobom, ako si zachovať ruky čisté a zdravé. Väčšina infekčných chorôb sa prenáša rukami, a preto je dôležité mať k dispozícii účinné mydlo na ruky. Sanytol, expert na dezinfekciu bez chlóru, vyvinul toto špeciálne mydlo s výťažkami z mandľovej mlieka a materskej kašičky, ktoré len dokonale čistia, ale aj vyživujú a regenerujú pokožku.

Hlavné vlastnosti:

  • Baktericídny a virucídny účinok: Toto mydlo spĺňa normy EN1276 a EN14476, čo znamená, že je účinný proti baktériám a vírusom vrátane vírusu Influenza A (H1N1). Zaručuje vám bezpečné umývanie rúk.
  • Regeneračné účinky: Výťažky z mandľovej mlieka a materskej kašičky pomáhajú obnovovať a vyživovať pokožku, čím ju udržujú hebkú a jemnú.
  • Eliminuje rôzne zdravotné postihnutia: Pozrieť si rôzne Patrony vrátane E-coli, Salmonelly, Listerie, Staphylococus aureus, Herpes Simplex typ 1 a vírusu chrípky (H1N1).

Nezabudnite, že umývanie zostáva jedným z týchto spôsobov, ako predchádzať infekciám. S Sanytol dezinfekčným mydlom vyživujúcim náplňou môžete mať istotu, že vaše ruky budú nielen čisté, ale aj zdravé. Objednajte si ho ešte dnes a udržujte svoje ruky v optimálnom stave.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00