Akcia
SANYTOL DEZIFENKČNÉ MYDLO PURIFIANT  250ML Teta leták

SANYTOL DEZIFENKČNÉ MYDLO PURIFIANT 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 37%
2,19 3,49
Bez DPH 1,83

SANYTOL DEZIFENKČNÉ MYDLO PURIFIANT 250ML

Sanytol dezinfekčné mydlo Purifiant je produkt, ktorý bol vylepšený s cieľom pomôcť vám poskytovať ruky čisté a bezpečne pred infekciami. Tu je niekoľko dôležitých informácií o tomto produkte:

  • Prevencia infekcií : Produkt je navrhnutý tak, aby vám pomohol chrániť sa pred infekciami, pretože väčšina infekčných chorôb sa prenáša rukami.
  • 99,9 % odstránenie baktérií a vírusov : Sanytol dezinfekčné mydlo Purifiant obsahuje zložky, ktoré sú účinné proti baktériám a vírusom, a môžu odstrániť až 99,9 % týchto mikroorganizmov.
  • Hypoalergénne : Produkt je označený ako hypoalergénny, čo znamená, že jeho zloženie minimalizuje riziko alergickej reakcie, čo je dôležité pre tých, ktorí majú citlivú pokožku.
  • Dvojitý účinok : Sanytol dezinfekčné mydlo Purifiant má dvojitý účinok. Je baktericídny podľa normy EN1276 a vírusový proti niektorým vírusom, vrátane vírusov chrípky (H1N1) a Herpes simplex podľa normy EN14476.
  • Eliminuje rôzne mikroorganizmy : Okrem baktérií a vírusov dokáže tento produkt eliminovať rôzne mikroorganizmy, ako sú E. coli, salmonela, listéria, Staphylococcus aureus a Herpes simplex typ 1.
  • Značka Sanytol : Sanytol je označený ako expert na dezinfekciu bez chlóru, čo znamená, že ich produkty sú určené na efektívnu dezinfekciu bez použitia chlóru, čo môže byť vhodné pre tých, ktorí preferujú záložné alternatívy.

Je dôležité používať dezinfekčné mydlo správne a odporúčané odporúčané postupy na umývanie rúk, aby sa dosiahol maximálny účinok pri prevencii infekcie.

Po - PIA 08:00 - 18:00