Akcia
SANYTOL DEZINFEKČNÝ GÉL NA RUKY  SENSITIVE 75ML Teta leták

SANYTOL DEZINFEKČNÝ GÉL NA RUKY SENSITIVE 75ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
Zľava 20%
2,39 2,99
Bez DPH 1,99

Sanytol dezinfekčný gél na ruky pre citlivú pokožku 75 ml

Sanytol dezinfekčný softvér je spoľahlivým partnerom pre infekčné čisté a dezinfikované ruky kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho trojitý účinok zahŕňa čistenie rúk, neutralizáciu zápachu a elimináciu 99,9%* baktérií, vírusov a plesní, všetko bez potreby vody a mydla. Tento je určený pre citlivú alergickú pokožku a obsahuje hydratačné a upokojujúce zložky, ako je alantoín a aloe vera.

Hlavné vlastnosti:

  • Trojitý účinok: Sanytol dezinfekčný gél ponúka trojitý účinok, čo zahŕňa dezinfekciu rúk, neutralizáciu zápachu a elimináciu 99,9%* baktérií, vírusov a plesní.
  • Hydratácia a upokojenie: Jeho špeciálne zloženie je známe tak, aby chránilo citlivú pokožku rúk. Obsahuje alantoín a aloe vera, ktoré poskytujú hydratáciu a upokojenie.
  • Hypoalergénny: Gél je hypoalergénny, čo spôsobuje minimálne použitie alergických reakcií a zabezpečuje minimálne použitie pre citlivú pokožku bezpečne.
  • Účinnosť overená laboratórnymi testami: Účinnosť Sanytol dezinfekčného gélu bola overená a kontrolovaná autorizovaným laboratóriom. Spoliehajte sa na jeho schopnosť ochrany vašich rúk.

Sanytol dezinfekčný gél na ruky je ideálne infekčným spôsobom, ako zachovať vaše ruky čisté a dezinfikované, najmä ak máte citlivú pokožku. Objednajte si ho ešte dnes a zabezpečte si čistú a bezpečnú ruku budete potrebovať.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00