SALVATORE FERRGAMO INCANTO SHINE 50ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
23,99
Bez DPH 19,99

SALVATORE FERRGAMO INCANTO SHINE 50ML

Vychutnajte si svet snov, harmónie a nevinného blaženstva s vôňou Incanto Shine, ktorá zvádza všetky vaše zmysly a otvára bránu do tajomnej záhrady rajských potešení, kde kvitnú nádherné solitéry od značky Ferragamo. Incanto Shine je kvetinovo-ovocná vôňa, ktorá vám zaručene zlepší náladu a prinesie pocit radosti.

Táto vôňa je ako jasný lesk slnka, ktorý oživuje vašu dušu. Zjemňujúce kvetinové tóny sa spájajú s osviežujúcou sladkosťou ovocia, vytvárajúc neodolateľnú harmóniu. Incanto Shine je ako kytica kvetov rozkvitajúcich na jar, ktorá prináša do vášho života žiarivé farby a radosť.

Nechajte sa uniesť do sveta Incanto Shine, kde sa lúči slnka miešajú s lahodnými ovocnými akordmi a kvetinovou nádielkou. Táto vôňa vytvára atmosféru radosti, elegancie a nevinnosti, ktorá vás obklopí a zvýši vašu sebadôveru.

Incanto Shine je perfektnou životnou náplňou pre tých, ktorí si chcú priať radosť, že je plný krásy a možností. Vychutnajte si túto vôňu, ktorá vám prináša kvetinovo-ovocnú atmosféru a praje vám príjemný a nezabudnuteľný zážitok.

Po - PIA 08:00 - 18:00