Q HOME MOP PLOCHÝ S TELESKOPICKOU TYČOU

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

Q HOME MOP PLOCHÝ S TELESKOPICKOU TYČOU

Mop plochý Q Home s teleskopickou tyčou 130 cm je praktický nástroj na účinné a pohodlné čistenie podláh. Tu sú niektoré z jeho hlavných vlastností a výhod:

  • Plochý mop: Tento mop má plochý tvar, čo umožňuje efektívne čistenie širšieho povrchu podlahy naraz. To znamená, že môžete rýchlo a účinne prejsť cez väčšie plochy.
  • Teleskopická tyč: Mop je vybavený teleskopickou tyčou, ktorú môžete jednoducho nastaviť na vhodnú dĺžku. To vám umožní pohodlne čistiť rôzne časti miestnosti bez nutnosti neustále sa ohýbať alebo natiahnuť.
  • Jednoduchá manipulácia: Plochý mop s teleskopickou tyčou je ľahký a jednoduchý na ovládanie. Môžete ho ľahko posúvať po podlahe a dosiahnuť aj do ťažko prístupných miest.
  • Vymeniteľný mopový valec: Mop je často dodávaný s vymeniteľnými mopovými valcami. To znamená, že po použití môžete valec odstrániť, umyť ho alebo vymeniť za nový.
  • Univerzálnosť: Tento typ mopu je často vhodný na rôzne druhy tvrdých podláh, ako sú drevo, dlaždice, linoleum a podobne.

Celkovo povedané, mop plochý Q Home s teleskopickou tyčou 130 cm je praktický nástroj na efektívne a pohodlné čistenie vašich podláh, čo vám môže ušetriť čas a námahu pri domácich úlohách.

Po - PIA 08:00 - 18:00