ORION PRÍBORNÍK BAMBUS 26X35X35X5CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
12,49
Bez DPH 10,41

ORION PRÍBORNÍK BAMBUS 26X35X35X5CM

Tento príborník z bambusového dreva je praktickým a esteticky príjemným doplnkom pre vašu kuchyňu. Tu sú jeho hlavné charakteristiky:

  • Udržiavanie poriadku: Príborník je navrhnutý tak, aby vám pomohol udržať poriadok vo vašej kuchynskej linke. S jeho pomocou môžete organizovať rôzne kuchynské náčinie, príbory alebo ďalšie položky a udržať ich usporiadané a ľahko dostupné.
  • Materiál: Vyrobený je z bambusového dreva, čo znamená, že je ekologický a zároveň pevný a odolný. Bambusové drevo je tiež známe svojou prirodzenou krásou a estetikou, čo pridáva príborníku príjemný prírodný vzhľad.
  • Rozmery: Príborník má veľkosť 26x35x5 cm, čo poskytuje dostatok priestoru na uloženie vašich kuchynských potrieb.
  • Jednoduchá organizácia: S päťou sekciou poskytuje tento príborník dostatok miesta na triedenie a usporiadanie vašich položiek podľa kategórií alebo veľkostí.
  • Všestranné použitie: Okrem kuchyne môže byť tento príborník využitý aj v iných miestnostiach domu alebo kancelárie na organizovanie rôznych drobných položiek.

Príborník z bambusového dreva s rozmernosťami 26x35x5 cm je praktickým a štýlovým doplnkom, ktorý vám pomôže udržať poriadok a organizovanosť vo vašej kuchyni.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00