TESCOMA PRESTO SÚPRAVA RIADU 11 DIELOV

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
186,99
Bez DPH 155,83

TESCOMA PRESTO SÚPRAVA RIADU 11 DIELOV

Súprava riadu PRESTO, 11 dielov, je skvelá pre vašu kuchyňu a môžete vám poskytnúť všetko, čo potrebujete na prípravu rôznych jedál. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste mali túto súpravu nasledovne:

  1. Kvalitný materiál: Riad je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zabezpečuje jeho odolnosť a dlhú životnosť.
  2. Sendvičové dno: Riad je vybavený extra silným sendvičovým dnom, ktoré bežné rozloženie tepla zabezpečuje a zabezpečuje pripáleniu.
  3. Ergonomické úchytky: Úchytky riadu sú ergonomické a ľahko držateľné, čoické manipuláciu s nádobami aj pri plnom hrnci.
  4. Kontrola varenia: Sklonerezové pokrievky s otvorom na paru umožňujú dokonalú kontrolu nad procesom varenia.
  5. Praktické detaily: Všetky nádoby majú odmeriavaciu stupnicu, rajnica je vybavená obojstranným lievikom a pokrievky majú otvory pre ľahké cedenie.
  6. Všestranné použitie: Táto súprava je vhodná pre všetky typy sporákov, vrátane plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných.
  7. Jednoduchá údržba: Riad môžete bez obáv umývať v umývačke riadu, čo čistiť jeho čistenie.

S touto 11-dielnou súpravou PRESTO budete mať k dispozícii rôzne hrnce, kastróly, rajnicu a panvicu, ktoré vám budú variť, smažiť a pripraviť ďalšie jedálne bez obmedzení. Je to skvelá investícia pre váš domáci riad, ktorý vám pomôže pri príprave chutných pokrmov.

Po - PIA 08:00 - 18:00