ORION PODLOŽKA NA INDUKCIU NERZ PRIEMER 20CM S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

ORION PODLOŽKA NA INDUKCIU NERZ PRIEMER 20CM S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU

Podložka na indukciu nerez s odnímateľnou rukoväťou, priemer 20 cm, je praktickým pomocníkom pre varenie na indukčných varných doskách. Táto podložka umožňuje použitie bežného nemagnetického kuchynského riadu na indukčných varných doskách, čo je ideálne pre hliníkové, nerezové, železné, liatinové, smaltované, sklenené aj keramické riady.

Je vybavená špeciálnymi nožičkami, ktoré zabezpečujú správnu polohu nad varnou doskou a optimalizujú rozloženie magnetického poľa. Tieto nožičky tiež uľahčujú manipuláciu pri odnímaní a pripojení rukoväte. Materiál z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele s hliníkovou akumulačnou vložkou pomáha ušetriť energiu.

Rukoväť je odnímateľná, čo umožňuje ľahké uloženie a skladovanie. Podložka má priemer 20 cm a hrúbku 0,3 cm, je vhodná pre hrnce s priemerom od 16 cm do 22 cm. Je dôležité dodržiavať maximálny výkon varnej dosky do 2300W/400°C, aby nedošlo k poškodeniu ani podložky, ani samotnej varnej dosky. Používajte len pre uvedené priemery, aby ste zabezpečili bezpečné použitie.

Po - PIA 08:00 - 18:00