PIŠTOL NA OFUKOVANIE KRÁTKA

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,89
Bez DPH 3,24

PIŠTOL NA OFUKOVANIE KRÁTKA

Pištoľ na ofukovanie - krátka verzia

Popis produktu: Táto krátka pištoľ je určená na ofukovanie rôznych povrchov a priestorov. Je navrhnutá tak, aby bola ľahko ovládateľná a umožňovala presné a účinné odstránenie prachu, nečistôt a drobných častíc pomocou vzduchu.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Krátka pištoľ na ofukovanie
  • Pracovný tlak: Do 6 barov (maximálny tlak, pri ktorom pištoľ môže pracovať bezpečne a efektívne)
  • Spotreba vzduchu: Podľa tlaku od 110-300 L/min (spotreba vzduchu sa mení v závislosti od nastaveného pracovného tlaku, pri nižšom tlaku je nižšia spotreba vzduchu a naopak)

Táto krátka pištoľ na ofukovanie je vynikajúcim nástrojom pre čistenie rôznych povrchov, dutín, zárezov a ďalších ťažko dostupných miest. Je často používaná v dielňach, remeslách, priemysle, ale aj v domácnostiach a záhradách, kde je potrebné dôkladne a efektívne odstrániť prach a nečistoty.

Pištoľ je ľahká, kompaktná a má ergonomický dizajn, čo umožňuje pohodlné a presné ofukovanie. Vhodná je aj na použitie v ťažko prístupných miestach, kde je potrebné čistiť alebo odstrániť nečistoty.

Táto krátka pištoľ na ofukovanie je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Je jednoduchá na používanie a vhodná pre profesionálnych remeselníkov aj domácich majstrov, ktorí potrebujú efektívny a spoľahlivý nástroj na čistenie a ofukovanie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00