FESTA PIŠTOL FUKACIA S NANOMETROM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

FESTA PIŠTOL FUKACIA S NANOMETROM

Vzduchová pištoľ s tlakomerom

Popis produktu: Vzduchová pištoľ s tlakomerom je nástroj určený na rozprašovanie vzduchu alebo iných plynných médii. Táto pištoľ je vybavená integrovaným tlakomerom, ktorý umožňuje sledovať a nastavovať pracovný tlak podľa potreby.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Vzduchová pištoľ s tlakomerom
  • Pracovný tlak: Do 6 barov (maximálny tlak, pri ktorom pištoľ môže pracovať bezpečne a efektívne)
  • Spotreba vzduchu: Podľa tlaku od 110-200 L/min (spotreba vzduchu sa mení v závislosti od nastaveného pracovného tlaku, pri nižšom tlaku je nižšia spotreba vzduchu a naopak)

Vzduchová pištoľ s tlakomerom je veľmi užitočným nástrojom pre rôzne aplikácie, kde je potrebné rozprašovať vzduch alebo iné plynné média s určitým tlakom. Tlakomer umožňuje jednoducho sledovať aktuálny pracovný tlak a prispôsobiť ho podľa potreby.

Táto pištoľ je často používaná v priemysle, dielňach, remeslách, opravovniach automobilov a ďalších miestach, kde je potrebné presne a kontrolované rozprašovanie vzduchu. Vďaka svojej presnosti a spoľahlivosti sa stáva obľúbeným nástrojom u profesionálov aj domácich majstrov.

Vzduchová pištoľ s tlakomerom je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Je ľahká, kompaktná a ľahko ovládateľná, čo umožňuje pohodlné a efektívne používanie.

Po - PIA 08:00 - 18:00