PERSIL TABLETY XXL 4V1 DISCS HYGIENIC CLEANLINESS 38KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
15,99
Bez DPH 13,33

PERSIL TABLETY XXL 4V1 DISCS HYGIENIC CLEANLINESS 38KS

Persil DISCS 4v1 sú revolučné práce kapsuly, ktoré prinášajú viac než len bežný pracovný prostriedok. Sú prvými štvorkomorovými prácami kapsulami na svete a každá komora ponúka vášmu oblečeniu jedinečné výhody:

  • Odstránenie škvŕn: Účinné účinky ami a tenmi dokážu Persil DISCS 4v1 odstrániť aj tie najnáročnejšie škvrny, vaše oblečenie zostáva bezchybné.
  • Žiarivé farby: Vaše farebné oblečenie zostane krásne a žiarivé, pretože Persil DISCS 4v1 ochraňujú farby a zabraňujú ich vyblednutiu.
  • Dlhotrvajúca sviežosť: Vaša bielizeň nebude len, ale aj svieža, vďaka dlhotrvajúcej sviežosti, ktorú tieto čisté kapsuly poskytujú.
  • Ochrana vlákien: Persil DISCS 4v1 chráni vlákna vášho oblečenia, čo znamená, že budete mať z oblečenia dlhšiu radosť.

Okrem toho Persil DISCS 4v1 využil patentovanú časť, ktorá preniká hlboko do tkaniva a dokáže neutralizovať zápachy. Táto technológia nie je len maskovaním zápachu, ale aktívne ho potláča a vytvára ochrannú bariéru, ktorá bráni usadzovaniu je zaistených pachových molekúl. Vaše oblečenie bude nielen čisté, ale aj dlhodobo svieže a voňavé.

Persil DISCS 4v1 sú vhodné pre všetky druhy oblečenia, vrátane bieleho, farebného oblečenia, bavlneného materiálu, oblečenia vyrobeného zo syntetických vlákien a športového oblečenia. Pre hygienickú bielizeň a perfektnú čistotu môžete dôverovať Persil DISCS 4v1.

Po - PIA 08:00 - 18:00