PERSIL GÉL PURE MOMENST UNI PINK PASSION 20PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,49
Bez DPH 6,24

PERSIL GÉL PURE MOMENST UNI PINK PASSION 20PD

Tento pracovný gél je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúce výsledky prania s osobitným dôrazom na jemnosť a starostlivosť o vašu bielizeň. Jeho špeciálna formulácia vyžaduje odstránenie škvŕn a nosenia, a to aj pri nízkych teplotách, čo znamená, že treba chrániť a chrániť svoje oblečenie.

Persil Pure Moments prací gél prináša nádhernú vôňu Pink Passion, ktorá sa ponecháva vo vašich šatách, dodáva im sviežosť a príjemný pocit. Vaša bielizeň bude nielen čistá, ale aj voňavá, čo dlhotrvajúci dojem po celý deň.

Navyše, tento pracovný gél je vhodný pre rôzne typy tkanín a farieb, a preto je univerzálnym riešením pre vaše pranie. Jeho silná koncentrácia zaisťuje účinné pranie aj s malým množstvom gélov, čo predstavuje veľkú hodnotu pre vašu peňaženku a prostredie.

S Persil Pure Moments Pink Passion pracím gélom môžete mať istotu, že vaša bielizeň bude vždy perfektne umytá, krásne voňavá a starostlivostná. Užite si pranie s tou správnou dávkou vášne a starostlivosti so skvelým produktom od Persilu.

Po - PIA 08:00 - 18:00