PERSIL EXPERT DEEP CLEAN UNIVERZAL17PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
7,49
Bez DPH 6,24

PERSIL  EXPERT DEEP CLEAN UNIVERZAL17PD

Persil prác prášok "Deep Clean Expert" je univerzálny pracovný prostriedok, ktorý je určený pre hlboko čisté oblečenie a zároveň zabezpečuje hygienickú sviežu práčku. Jeho silná formula je vnútorná preniknúť hlboko do vlákna a odstrániť aj najodolnejšie škvrny. Okrem toho poskytuje oblečenú sviežosť a zaujímavý zážitok z práčky.

Ďalšou výhodou tohto pracieho prášku je jeho ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Obsahuje 92 % biologicky rozložiteľných zložiek a balený v 100 % rozložiteľnom obale. To znamená, že pri jeho používaní prispievate k udržateľnosti životného prostredia a redukcii plastového odpadu.

Persil Deep Expert je vyrobený aj pri nižších čistiacich, čo umožňuje úsporu energie pri každom praní. Je dôležité z hľadiska ochrany životného prostredia a zníženia spotreby energie.

Celkovo, Persil prác práce Deep Clean Expert je vhodný práca pre tých, ktorí hľadajú silný prostriedok na hlboké čistenie oblečenia a zároveň dbajú na šetrnosť životného prostredia. S jeho pomocou môžete dosiahnuť sumu a zároveň prispieť k udržateľnosti planét.

Po - PIA 08:00 - 18:00