Novinka
PEKTOLYTICKÝ ENZÝM 3G

PEKTOLYTICKÝ ENZÝM 3G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,69
Bez DPH 2,24

PEKTOLYTICKÝ ENZÝM 3G

slúži na skvapalnenie kvasu s cieľom zosilniť arómy a zvýšiť výlisnosť hrozna.

  • Charakteristiky:

Dávkovanie: 3 g na 100 L

  • Účinky:

Zníženie obsahu metanolu

Zvýšenie aróm

Zvýšenie výlisnosti hrozna

  • Návod na použitie:

Obsah vrecka rozpustite v 1 dl bezchlórovej alebo prevarenej vode o teplote 15-25 °C.

Pridajte 3 l šťavy z kvasu (muštu) alebo vody a dôkladne zamiešajte do celého objemu 100 L.

V prípade hrozna môžete počkať 30 minút a následne lisovať.

Tento postup umožní výraznejšie arómy a zvýšenú výlisnosť hrozna, čím prispieva k lepšiemu výsledku v procese výroby vína alebo kvasu.

Po - PIA 08:00 - 18:00