PEDIK BALZAM NA STVRDNUTÚ KOŽU 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,89
Bez DPH 2,41

PEDIK BALZAM  NA STVRDNUTÚ KOŽU 100ML

PEDIK balzam na stvrdnutú pokožku s vitamínom E, ktorý je určený na liečbu popraskanej a stvrdnutej pokožky rúk aj nôh. Jeho účelom je obnoviť pružnosť pokožky a poskytnúť jej potrebnú hydratáciu.

Balzam obsahuje vitamín E, ktorý je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami. Pomáha obnoviť pokožku a dodáva jej chýbajúce tuky, čím zlepšuje jej elasticitu a zvláčňuje ju.

PEDIK balzam je vhodný na použitie na stvrdnutú pokožku rúk aj nôh. Jeho bohatá a vyživujúca formulácia pomáha zmierniť príznaky suchosti, drsnosti a popraskanej pokožky. Pravidelné používanie balzamu môže prispieť k obnove a regenerácii pokožky, čím zlepšuje jej celkový stav.

Tento balzam je vhodný pre tých, ktorí majú problémy so stvrdnutou a popraskanou pokožkou rúk aj nôh. Jeho obohatená formulácia s vitamínom E pomáha obnoviť a zvláčniť pokožku, čím poskytuje úľavu a hydratáciu.

PEDIK balzam na stvrdnutú pokožku s vitamínom E je efektívnym riešením pre liečbu a starostlivosť o stvrdnutú pokožku rúk aj nôh. Jeho hydratačné vlastnosti pomáhajú obnovovať pružnosť a zdravý vzhľad pokožky.

Po - PIA 08:00 - 18:00