PARODONTAX ZUBNÁ PASTA CITLIVÉ ZUBY, ĎASNÁ, DYCH 75ML +ZUBNÁ KEFKA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,59
Bez DPH 4,66

PARODONTAX ZUBNÁ PASTA CITLIVÉ ZUBY, ĎASNÁ, DYCH 75ML +ZUBNÁ KEFKA

Zubná pasta parodontax Ďasná+ Dych & Citlivé zuby je určená pre ľudí, ktorí trpia problémami s ďasnami a majú citlivé zuby. Táto zubná pasta má príjemnú mätovú príchuť a obsahuje fluorid, ktorý pomáha posilňovať zubnú sklovinu.

Hlavné výhody tejto zubnej pasty sú:

Zdravé ďasná: Používaním tejto pasty pomáhate bojovať s príznakmi problémov s ďasnami. Odstraňuje zubný povlak a chráni pred zápalom ďasien, čo pomáha udržiavať ďasná zdravé.

Silné zuby: Vďaka obsahu fluoridu pomáha táto pasta posilňovať zubnú sklovinu a zlepšuje celkovú pevnosť zubov.

Citlivé zuby: Parodontax Ďasná+ Dych & Citlivé zuby tvorí ochrannú vrstvu cez citlivé miesta zubov, čo pomáha chrániť pred bolesťou pri citlivých zuboch.

Neutralizácia zápachu z úst: Zubná pasta obsahuje unikátnu technológiu pro-neutra, ktorá pomáha neutralizovať zápach z úst.

Odporúča sa čistiť si zuby touto zubnou pastou dvakrát denne, ráno a večer, aby ste dosiahli najlepšie výsledky. Pri pravidelnom používaní tejto pasty ako súčasti hygieny ústnej dutiny by ste mali dosiahnuť zdravšie ďasná a silnejšie zuby.

Značka Parodontax je špeciálne zameraná na riešenie problémov s ďasnami. Ich rad produktov pomáha udržiavať ďasná zdravé a zuby silné, čím prispieva k celkovému zlepšeniu ústnej hygieny a prevencii zubných problémov.

Po - PIA 08:00 - 18:00