ORION PANVICA STONER PRIEMER 20 CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
18,99
Bez DPH 15,83

ORION PANVICA STONER PRIEMER 20 CM

Panvica STONER s priemerom 20 cm Vás poteší svojimi jedinečnými vlastnosťami, ktoré zabezpečujú dokonalé výsledky pri príprave jedál. Jej hrubý povrch je navrhnutý tak, aby bol ideálny pre prípravu steakov a ďalších pochúťok. Zvrásnený povrch s charakterom hrubého nelešteného kameňa umožňuje, aby sa olej alebo výpek lepšie dostali pod pripravované potraviny, čo zaisťuje rovnomerné prepečenie surovín a zabraňuje prichytávaniu sa.

Panvica je vyrobená z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka s prvotriednym hrubým nepriľnavým povrchom s charakterom hrubého nelešteného kameňa, čo zaručuje vynikajúce výsledky pri príprave jedál. Nepriľnavý povrch umožňuje prípravu zdravých a chutných pokrmov s minimálnym pridaným tukom, bez významných strát výživových hodnôt.

Panvicu môžete použiť na opekanie, restovanie, pasírovanie, redukciu štiav, omáčok, ale aj na smaženie či flambovanie, pričom dokonalá vodivosť zabezpečuje efektívne využitie tepla a úsporu času. Konštrukcia panvice je navrhnutá tak, aby nedochádzalo k vzniku horúcich miest a teplo bolo rovnomerne rozvádzané po celej ploche panvice.

Panvicu môžete používať na všetky typy spotrebičov a je vhodná aj do umývačky na riad. Rukoväť vydrží teploty až do 200 °C, čo umožňuje použitie panvice aj v rúre. Rozmery panvice sú priemer 20 cm a výška 4 cm. S touto panvicou bude príprava a konzumácia jedál skutočným potešením, pričom sa nebudete musieť obávať žiadnych nebezpečných látok, pretože je PFOA FREE, čo znižuje škodlivé vplyvy na zdravie aj životné prostredie.

Po - PIA 08:00 - 18:00