PAMPERS PANTS S5 PATROLA 66KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
26,99
Bez DPH 22,49

PAMPERS PANTS S5 PATROLA 66KS

Pampers Pants plienkové nohavičky s motívom Paw Patrol sú špeciálne navrhnuté pre pohodlné a spoľahlivé použitie pri starostlivosti o vaše bábätko. Tu je prehľad hlavných vlastností a výhod týchto plienok:

  • Revolutionary vrecko: Pampers Pants majú revolučné vrecko, ktoré zabezpečuje ochranu pred pretečením. Toto vrecko chráni a zabraňuje úniku tekutín, čím udržiava bábätko suché a pohodlné.
  • 12-hodinová ochrana pred pretečením: S prispôsobivým strihom do všetkých strán a skvelým absorpčným jadrom ponúkajú plienky až 12-hodinovú ochranu pred pretečením.
  • Dvojité manžetky: Plenky majú dve manžetky, ktoré pomáhajú predchádzať pretečeniu okolo nožičiek, čím udržujú citlivé oblasti suché.
  • Jednoduchá výmena: Aj pri roztomilom zvírení bábätka počas prebaľovania je výmena plienok Pampers Pants jednoduchá. Pružný pás po celom obvode umožňuje rýchlu výmenu a pohodlie.
  • Bezpečnosť: Pampers si zakladá na bezpečnosti vašich malých pokladov. Plienky sú dermatologicky testované a neobsahujú žiadne vonné alergény, ktoré by mohli podráždiť pokožku. Sú schválené dermatológmi z organizácie Skin Health Alliance.

Tieto plienky sú nielen spoľahlivým riešením na udržanie pokožky vášho bábätka suchou a pohodlnou, ale aj súčasťou motívov Paw Patrol, ktoré prinesú zábavu do starostlivosti o vaše bábätko. Pre viac informácií o ich zložení a vlastnostiach môžete navštíviť oficiálnu stránku pampers.com.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00