PALETTE COLOR CREME ZVLAŠŤ ĽADOVÝ SVETLOPLAVÝ 9-1

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,29
Bez DPH 2,74

PALETTE COLOR CREME ZVLAŠŤ ĽADOVÝ SVETLOPLAVÝ 9-1

Palette Intensive Color Creme je farbivá séria, ktorá ponúka dlhotrvajúci a intenzívny farebný výsledok. Tento produkt je navrhnutý s MULTI-CARE receptúrou, ktorá poskytuje vlasom komplexnú starostlivosť počas farbenia a po ňom.

Zloženie farby obsahuje vysoko intenzívne pigmenty, ktoré dokážu preniknúť hlboko do vlasov a ukotviť farbu vlasových vlákien. To zaručuje dlhotrvajúcu intenzitu farby počas niekoľkých týždňov a 100% krytie šedín. Výsledkom je trvácna a žiarivá farba, ktorá vám pomôže dosiahnuť požadovaný vzhľad.

MULTI-CARE receptúra je kombináciou troch zložiek, ktoré poskytujú starostlivosť vašim vlasom:

Keratín: Slúži ako ochranný štít, ktorý chráni vlasy nielen počas farbenia, ale aj po ňom. Pomáha obnovovať štruktúru vlasov a poskytuje im dodatočnú ochranu pred poškodením.

Panthenol: Táto zložka intenzívne vyživuje vlasy a viditeľne zlepšuje ich kvalitu. Vlasy sú hydratované, hladké a pružné, čo prispieva k celkovému zdraviu vlasov.

Regeneračné sérum: Navrhnuté na obnovenie a zjemnenie vlasového vlákna. Pomáha zlepšiť štruktúru vlasov a dodáva im hladkosť a lesk.

Tento odtieň je vhodný pre svetlo až tmavo plavé vlasy a môže byť použitý aj na úplne šedivé vlasy, čo znamená, že je vhodný pre rôzne typy vlasov.

Ak hľadáte farbu vlasov, ktorá ponúka dlhotrvajúci a intenzívny farebný výsledok a zároveň sa stará o vaše vlasy, Palette Intensive Color Creme s MULTI-CARE receptúrou by mohla byť pre vás vhodná voľba.

Po - PIA 08:00 - 18:00