NIVEA SUN SPRAY OF15 200ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
12,99
Bez DPH 10,83

Nastriekate, rozotriete a je hotovo! Ľahké ošetrujúce zloženie s UVA a UVB filtrami je vodeodolné a na pokožke nezanecháva žiadny mastný film.

Dožičte svojej pokožke okamžitú ochranu nielen pred spálením, ale i pred predčasným starnutím. Pokožka je navyše dlhodobo hydratovaná a krásne jemná.

Vyvážený pomer UVA a UVB filtrov chráni pokožku pred spálením.Jemné ošetrujúce zloženie dlhodobo hydratuje pokožku.Vodeodolný.

Pomáha znižovať riziko vzniku slnečných alergií.Nezanecháva mastný film a rýchlo sa vstrebáva.

Použitie: Pred použitím pretrepte! Aplikujte v dostatočnom množstve pred slnením. Menšie množstvo významne znižuje stupeň ochrany.

Nechajte dôkladne vstrebať. Aplikáciu počas dňa pravidelne opakujte, najmä v prípade potenia, častého kúpania a rizika zotretia.

Doba pôsobenia sa opakovanou aplikáciou nepredlžuje.

Upozornenie: Nestriekajte do očí. Vyhnite sa inhalácii obsahu. Ani prostriedky s vysokým OF neposkytujú 100% ochranu pred UV lúčmi.

Nezostávajte príliš dlho na slnku, i keď používate ochranu proti slnečnému žiareniu; nadmerná slnečná expozícia predstavuje vážne zdravotné riziko.

Vyvarujte sa najmä pôsobenia priameho poludňajšieho slnka (11 15 h). Chráňte sa pred slnkom oblečením, pokrývkou hlavy a slnečnými okuliarmi.

Dojčatá a malé deti nevystavujte priamemu slnku. Vyhnite sa priamemu kontaktu s oblečením a tvrdými povrchmi, môže zanechať stopy.

Objem: 200ml

Po - PIA 08:00 - 18:00