NIVEA STICK BLACK WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA STICK BLACK WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH 50ML

Nivea tuhý antiperspirant Black & White Invisible Silky Smooth 50 ml je skutočne účinný antiperspirant s inovovaným zložením a zmyselnou vôňou, ktorý poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu i nepríjemnému zápachu počas celých 48 hodín. Jeho zloženie rýchlo zasychá a má jemnú, ošetrujúcu textúru. Pri výrobe tohto antiperspirantu bolo použité o 30 % menej plastu, a jeho obal je 100 % recyklovateľný, čo podčiarkuje zameranie na udržateľnosť.

Jeho unikátna patentovaná technológia bráni vzniku bielych stôp na čiernom oblečení a zabraňuje vytváraniu žltých škvŕn na oblečení. To znamená, že nielenže vás chráni, ale tiež chráni vaše oblečenie. Okrem toho, po holení poskytuje hodvábne jemnú pokožku podpazušia.

Nivea Tuhý antiperspirant Black & White Invisible Silky Smooth predstavuje spojenie starostlivosti, sviežosti a zmyselnej vône v jednom produkte. Ak hľadáte antiperspirant, ktorý je šetrný k pokožke, chráni pred nepríjemným zápachom a zároveň je šetrný k životnému prostrediu, tento produkt môže byť ideálnou voľbou.

Po - PIA 08:00 - 18:00