NIVEA MASKA ROSE TOUCH TEXTILNÁ 1KS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,69
Bez DPH 2,24

NIVEA MASKA ROSE TOUCH TEXTILNÁ 1KS

Nivea® 10-minútová hydratačná textilná maska s organickou ružovou vodou a kyselinou hyalurónovou je skvelou voľbou pre všetky typy pleti, ktoré potrebujú intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu a zároveň žiarenie. Táto maska prináša výhody organickej ružovej vody a kyseliny hyalurónovej, ktoré sú známe svojimi hydratačnými vlastnosťami a schopnosťou rozjasniť pleť.

Pri použití tejto textilnej masky na pleť vám stačí iba 10 minút, aby sa všetky aktívne zložky dostali na pokožku a pôsobili intenzívne. Organická ružová voda má výživné a hydratačné vlastnosti, ktoré poskytujú pokožke potrebnú vlhkosť a zabraňujú dehydratácii. Kyselina hyalurónová je skvelým hydratačným a omlazujúcim zložením, ktoré zvyšuje pružnosť pokožky a napomáha vyhladeniu jemných línií a vrások.

Táto maska je navrhnutá tak, aby bola pohodlná a ľahko použiteľná. Stačí ju aplikovať na čistú pokožku a nechať pôsobiť 10 minút. Po odstránení masky z pleti budete cítiť, ako je vaša pleť hydratovaná, svieža a rozjasnená. Pravidelné používanie tejto hydratačnej textilnej masky pomáha udržiavať pokožku zdravú, hydratovanú a jemnú na dotyk.

Nivea® 10-minútová hydratačná textilná maska s organickou ružovou vodou a kyselinou hyalurónovou je skvelým spôsobom, ako dopriať svojej pokožke potrebnú hydratáciu a rozjasniť ju. Bez ohľadu na typ pleti môžete si užiť výhody tejto masky, ktorá vám poskytne intenzívnu starostlivosť o pleť a dodá jej svieži a zdravý vzhľad.

Po - PIA 08:00 - 18:00