NIVEA DEO MIRACLE GARDEN LEVANDER & LILY OF THE VALLEY SPREJ 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA DEO MIRACLE GARDEN LEVANDER & LILY OF THE VALLEY SPREJ 150ML

Limitovaná edícia Nivea Miracle Garden je dokonalou voľbou pre každodennú starostlivosť o telo s nádhernými kvetinovými vôňami, ktoré budú stimulovať vaše zmysly každý deň. Dámsky antiperspirant v spreji Nivea Miracle Garden Lavender & Lily of The Valley vám zaručuje jedinečný pocit sviežosti, ktorý vydrží dlhú dobu.

Tento antiperspirant má inovatívnu receptúru, ktorá poskytuje účinnú ochranu pred potom a nepríjemným zápachom až na 48 hodín. Jeho vysoká účinnosť vám dodá dôveru a istotu počas celého dňa. Navyše, tento antiperspirant neobsahuje alkohol, čo znamená, že je šetrný k pokožke a nevyvoláva podráždenie. Je ideálny aj pre citlivú pokožku, takže si ho môžu užívať všetci.

Vôňa Lavender & Lily of The Valley vytvára harmonickú kombináciu levandule a konvalinky, čo pridáva špeciálnu dotyk do vášho každodenného rituálu starostlivosti o telo. S touto príjemnou vôňou budete cítiť sebavedomo a pohodlne v každej situácii.

Nech už hľadáte účinnú ochranu pred potom, dlhotrvajúcu sviežosť alebo príjemnú vôňu, antiperspirant v spreji Nivea Miracle Garden Lavender & Lily of The Valley je pre vás tým správnym riešením. Užite si jedinečný zážitok starostlivosti o telo s týmto výnimočným produktom od Nivea.

Po - PIA 08:00 - 18:00