NIVEA DEODORANT MEN FRESH SENSATION 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA DEODORANT MEN FRESH SENSATION 150ML

Nivea Men antiperspirant Fresh Sensation 150 ml

Nivea Men antiperspirant Sensation je skvelou ochranou pre mužov, ktorí chcú cítiť sviežosť pred zápachom počas celého dňa. S touto novou technológiou INFINIFRESH od NIVEA sa môžete spoľahnúť na ochranu a sviežosť až počas úžasných 72 hodín.

Hlavné vlastnosti:

  • Technológia INFINIFRESH: Tento antiperspirant je vybavený novou technológiou INFINIFRESH, ktorá je navrhnutá tak, aby bojovala proti zápachu a udržala vaše podpazušie svieže až na 72 hodín. Je to spoľahlivý spoločník pre aktívnych mužov.
  • Antiperspirant odstráňte baktérie ešte pred tým, než sa objavia prvé príznaky zápachu, čo zabezpečuje dlhotrvajúcu sviežosť.
  • Špeciálna vôňa: Jeho silná vôňa je špeciálne prispôsobená tak, aby vám poskytla dlhotrvajúci pocit a sviežosti.
  • Šetrné zloženie: Zloženie antiperspirantu silikóny ani etylalkohol a nelepí sa na kožu, čo zaisťuje príjemné pohodlné použitie.

Nivea Men antiperspirant Fresh Sensation je ideálny pre aktívnych mužov, ktorí chcú cítiť a cítiť sa počas celého dňa. Skúste tento sprejový antiperspirant od NIVEA a už nikdy nebudete chcieť iný. Objednajte si ho ešte dnes a užívajte si sviežosť a dlhotrvajúcu ochranu.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00