NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630 DENNÝ KRÉM PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM 40ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
23,89
Bez DPH 19,91

NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630 DENNÝ KRÉM PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM 40ML

Nivea tónovací krém proti pigmentovým škvrnám Cellular Luminous je produkt navrhnutý na zlepšenie vzhľadu pleti s dvojitým účinkom:

  • Krytie : Obsahuje špeciálne enkapsulované pigmenty, ktoré dokonale prispôsobia tón vašej pleti a kryjú nedokonalosti, ako sú okamžité pigmentové škvrny.
  • Ošetrenie : Obsahuje patentovanú látku Luminous630®, ktorá postupne viditeľne redukuje tmavé škvrny. Po 8 používaní môže byť pleť až o 67 % zjednotenejšia. Táto látka pôsobí na bunkovej úrovni a vyrovnáva produkciu melanínu, čím pomáha predchádzať výskytu nových pigmentových škvŕn.
  • Ochrana pred slnkom (SPF 20) : Krém obsahuje SPF 20, čo znamená, že poskytujete ochranu pred slnečným žiarením, čo je dôležité pre prevenciu pigmentových škvŕn a ďalších poškodení pleti spôsobených slnečným žiarením.
  • Hydratácia a vyhladenie pleti : Krém je obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá hydratuje a vyhladzuje pleť.

Celkovo je tento tónovací krém určený na zlepšenie vzhľadu pleti, redukciu pigmentových škvŕn a ochranu pred slnečným žiarením. Jeho patentovaný komplex Luminous630® predstavuje výsledok dlhodobého výskumu Nivea a má za cieľ zjednotiť a rozžiariť pleť. Je dôležité udržiavať krém pravidelne a dodržiavať odporúčané postupy na dosiahnutie najlepších výsledkov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00