NIVEA CELLULAR LUM SÉRUM ANTI-AGE PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
24,99
Bez DPH 20,83

NIVEA CELLULAR LUM SÉRUM ANTI-AGE PROTI PIGMENTOVÝM ŠKVRNÁM  30ML

Nivea Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám Cellular Luminous630 je produkt, ktorý bol zistený na škvrnu proti pigmentovým škvrnám a starnutiu pleti. Jeho hlavné účinné zložky a výhody sú nasledovné:

  • Luminous630: Táto zložka je navrhnutá tak, aby redukovala a zosvetľovala staré tmavé pigmentové škvrny na nových a zároveň bránila vzniku.
  • Kyselina hyalurónová: Aktivuje bunky pokožky, dodáva hydratáciu a vypĺňa pleť, čím ju robí menej a hladšou.
  • Kolagénny booster: Podporuje tvorbu prirodzeného obsahu v bunke pokožky. Kolagén je dôležitý pre pevnosť a pružnosť pokožky. Zvyšovanie jeho produkcie môže zlepšiť textúru a objem pleti a tiež redukovať hlboké vrásky.

Celkový dvojitý účinok tohto séra sa zameriava na zjednotenie tónu pleti a redukciu pigmentových škvŕn, zatiaľ čo zároveň posilňuje štruktúru pokožky a odstraňuje vrásky. Výsledky tohto produktu by mali byť dostupné do niekoľkých týždňov a mali by ste dostať svetlejšiu kožu a redukciu pigmentových škvŕn.

Je dôležitá, že účinnosť a vhodnosť tohto typu produktu môže závisieť od individuálnych faktorov, ako sú typy pleti a závažnosť pigmentových škvŕn. Pred začatím používania nového produktu na starostlivosť o pleť je vždy vhodné konzultovať s dermatológom alebo špecialistom na kožu, aby ste získali najlepšie rady a odporúčania pre vašu konkrétnu potrebu a typ pleti.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00