NATURELLA ULTRA MAXI 32 KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,59
Bez DPH 5,49

NATURELLA ULTRA MAXI 32 KS

Naturella Ultra hygienické vložky Long, balené v praktickom balení 30 kusov. Tieto vložky sú navrhnuté s ohľadom na vaše pohodlie a zároveň poskytujú vysokú účinnosť v absorbovaní tekutín.

Vlákna s dvojitým účinkom: Vložky sú vybavené vláknami, ktoré nielenže efektívne absorbujú tekutiny, ale aj pomáhajú udržať tvar vložky, čo zvyšuje celkovú pohodlnosť.

Jemné k pokožke s emulziou: Vložky sú šetrné k pokožke a obsahujú emulziu, ktorá chráni pokožku pred podráždením. Táto kombinácia zabezpečuje nielen vysokú hygienickú účinnosť, ale aj pohodlné nosenie.

Ultra tenké len 2 mm: Pre dosiahnutie maximálneho pohodlia sú vložky navrhnuté ultra tenké, len 2 mm. To umožňuje diskrétne používanie vložiek bez kompromitácie absorpčných vlastností.

Schválené dermatológmi: Vložky Naturella sú schválené Skin Health Alliance (Aliancia pre zdravie pokožky), čo znamená, že sú dermatologicky testované a odporúčané pre zachovanie zdravia pokožky.

S vôňou harmančeka: Pre ešte príjemnejší pocit čistoty a sviežosti sú vložky obohatené vôňou harmančeka.

Jednotlivo balené: Každá vložka je jednotlivo balená, čo zabezpečuje hygienu a pohodlné prenášanie. Ideálne riešenie pre ženy, ktoré uprednostňujú praktické a hygienické produkty.

Objednajte si Naturella Ultra hygienické vložky Long ešte dnes a zažite komfort, ochranu a sviežosť v každom okamihu!

Po - PIA 08:00 - 18:00