ORION MISKA ZAPEKACIA SKLO/UH VIEČKO 20X15X7CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,79
Bez DPH 7,33

ORION MISKA ZAPEKACIA SKLO/UH VIEČKO 20X15X7CM

Miska na pečenie z borosilikátového skla s viečkom je praktickým doplnkom do každej kuchyne. Táto dóza ponúka mnoho výhod pre skladovanie, prenášanie a ohrev jedál.

Vzduchotesné viečko s klipmi zaisťuje dlhšie uchovanie čerstvosti potravín a vodotesnosť, čo robí túto dózu ideálnou na prenášanie aj tekutých jedál bez obáv z vylievania.

Borosilikátové sklo dózy je odolné voči vysokým teplotám, umožňuje ohrev jedál a pečenie v klasickom rúre, a tiež neovplyvňuje chuť, farbu ani arómu uložených potravín.

Môžete v ňom pripravovať jedlo, uchovávať ho v chladničke alebo mrazničke, a dokonca ho môžete umývať v umývačke riadu. Dózy sú tiež stohovateľné, čo umožňuje úsporné využitie priestoru v kuchynskej skrini.

Táto miska na pečenie má objem 1 litra a rozmery 20x15x7 cm. Je vyrobená z borosilikátového skla a plastu, a je určená na použitie v mikrovlnnej rúre, klasickej rúre a umývačke riadu. Pre prípad potreby sú k dispozícii aj náhradné viečka. Táto miska je skvelou voľbou pre všetky vaše potreby v kuchyni, od skladovania po pečenie a ohrev jedál.

Po - PIA 08:00 - 18:00